Over ons

Wij zijn Wendy, Pleun en Nina!

WensMuziek is opgericht op 1 november 2008 en bestaat nu bijna 15 jaar. WensMuziek is ontstaan uit de liefde voor muziek en theater van Wendy. Na haar opleiding koordirectie richtte Wendy WensMuziek op en samen met haar dochters Pleun en Nina werd de theaterschool uitgebouwd tot wat het nu is.

Bij WensMuziek zijn ongeveer 100 kids actief en dat is al jaren zo. De jongsten zijn bijna 4 jaar en de oudsten op dit moment 25 jaar. Samen met deze kids maken wij de mooiste voorstellingen en daar zijn wij bijzonder trots op.

We geven wekelijks les in ons eigen WensHuys en in aanloop naar de voorstellingen repeteren we af en toe op zondagochtend in het theater. Buiten de voorstellingen hebben we ook ons WensKamp en andere leuke activiteiten.

Onze school is een erkende theateropleiding. Enkele jaren geleden wonnen we de aanmoedigingsprijs van de zilveren rank en in 2019/2020 werden we verrast met de eerste prijs is de categorie Cultuurprijs van de gemeente Bergeijk.

Het werken met kids en jeugd maakt ons bijzonder blij en we proberen alle talenten aan te boren. Zo spelen de jongeren niet alleen de voorstellingen, maar schrijven ze hun eigen verhaal, bedenken kostuums, het decor en ook de vormgeving en techniek komt steeds meer in handen van de jeugd te liggen, Daarnaast geven de oudere kids mee les aan de jongere, waardoor het WensGevoel door de hele organisatie gedragen wordt.

Bij ons mag iedereen zijn wie hij of zij is en daar zijn wij enorm trots op!!